Een interkerkelijke bijbelstudie over de vrucht van de Geest


Liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing: het klinkt zo mooi, maar hoe maak je dit praktisch in je leven? Daar gaat het over in de 10-weekse bijbelstudie ‘Boven jezelf uit’, die DV start in januari 2015.

Zie ook het promotiefilmpje:

De studie vormt een combinatie van zelfstudie, groepsbespreking en video’s. Thuis doe je (bijna) iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een bijbelstudiegroep. Samen kijk je naar het onderwijs van Beth Moore.

Studiegroepen

Bij voldoende aanmeldingen vinden de studiegroepen plaats op de hieronder genoemde dagdelen. Beth boven jezelf uitDe ochtendgroepen vinden onder schooltijd plaats. De avondgroepen starten vroeg in de avond en eindigen op tijd (uiterlijk om 22.00 uur). We hebben vrouwengroepen, een mannengroep en gemengde groepen voor mannen en vrouwen. Een aantal groepen komt in huiskamers bijeen en hiervoor geldt een maximaal aantal deelnemers. Dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans is dat je terecht kunt op je voorkeursdagdeel.

Vrouwen: woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend

Mannen: donderdagavond

Gemengd: zondagavond, maandagochtend, maandagavond

Kosten een aanmelden

De kosten voor deze studie komen op €30 per persoon (incl. een persoonlijk Nederlandstalig werkboek). De inschrijving is definitief zodra je dit bedrag hebt overgemaakt op IBAN nummer NL80ABNA0970567928 t.n.v. De Lichtzijde en onder vermelding van “studie Beth Moore (plus het gewenste dagdeel)’’. Let op: dit bedrag is niet aftrekbaar van de belasting, ook al gebruiken we een rekeningnummer van de kerk. Vergeet niet om je ook nog even aan te melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hik je aan tegen de kosten? Aarzel niet en laat het ons weten. We vinden het belangrijk dat de studie voor iedereen toegankelijk blijft!

Wie vóór 16 november betaald heeft, ontvangt het werkboek begin december. De overige werkboeken worden uitgedeeld op de eerste bijeenkomst.

Beth Moore Stuurgroep:

Annet Goossens

Annemarie Rietkerk


 


Data van de bijeenkomsten

Les zo ma woe do vrij
Introductie bijeenkomst 18 jan 19 jan 21 jan 22 jan 23 jan
Eindelijk vrij! 25 jan 26 jan 28 jan 29 jan 30 jan
Leven door de Geest 1 feb 2 feb 4 feb 5 feb 6 feb
De grootste daarvan is de liefde 8 feb 9 feb 11 feb 12 feb 13 feb
De vreugde van de HEER is onze kracht 15 feb 16 feb 18 feb 19 feb 20 feb
Voorjaarsvakantie          
Vrede zij u              1 mrt 2 mrt 4 mrt 5 mrt 6 mrt
Een samengesteld geheel: geduld 8 mrt 9 mrt 11 mrt 12 mrt 13 mrt
De vriendelijkheid en goedheid van God 15 mrt 16 mrt 18 mrt 19 mrt 20 mrt
Blijf geloven 22 mrt 23 mrt 25 mrt 26 mrt 27 mrt
Stille week 29 mrt 30 mrt      
Zachtmoedige ‘reuzen’     8 apr 9 apr 10 apr
Louterende zelfbeheersing * 12 apr 13 apr 15 apr 16 apr 17 apr

*De laatste bijeenkomst sluiten we af met een feestelijke maaltijd