Als je met God op ontdekkingsreis gaat door met Hem in gesprek te gaan, te bidden en te luisteren, leer je Hem heel persoonlijk kennen en zo groeien. Veel van ons ervaren moeite met bidden, luisteren en praten met God. We zien gebed soms als een soort Bijbels corvee, een verplichting eigenlijk en ervaren God niet dichtbij.
Deze studie helpt je om op zoek te gaan naar een intieme relatie met God en om het leven met deze God als een avontuur te zien. Door de vragen in het werkboek komt deze studie dichtbij je hart. Ga je mee op ontdekkingsreis?


Let op! Deze studie is door Beth Moore geschreven. Het is echter geen doorsnee Beth Moore studie. Beth zegt hier zelf het volgende over: Beth Moore2020
“Wat je nu in handen hebt, is geen diepgaand bijbelstudieboek zoals ik ze eerder geschreven heb, bijvoorbeeld over David, Jakobus, of 1 en 2 Thessalonicenzen. Ontdekkingsreis wijkt af van mijn gebruikelijke benadering en dat heeft een heel belangrijke reden: ik bied je hier een ontdekkingsreis die helemaal gericht is op de Bijbel, en die opgezet is met de specifieke bedoeling dat je God heel persoonlijk leert kennen. “


Hoe kunnen wij, stervelingen, in gesprek zijn met een onzichtbare God? Wanneer Hij tot ons spreekt door zijn Woord, kunnen we leren te reageren. Zo wordt het lezen van de Bijbel getransformeerd tot iets wat God het liefst wil: dat je zó leest dat er een relatie ontstaat.

Wie: Voor ieder die wil groeien in geloof


Wat: Thuis studie van 6 weken met wekelijkse samenkomsten

Wanneer: start in de week van 17 januari, einde voor de voorjaarsvakantie. We streven ernaar om bij voldoende interesse dezelfde dagdelen aan te bieden als vorig jaar. (woensdagochtend, donderdagavond, vrijdagochtend en misschien dit maal ook weer zondagavond)


Kosten: de studie kost 26 euro incl. boek, koffie en thee. Zijn deze kosten een drempel voor jou om mee te doen? Neem dan contact met ons op.
werkboek2020

Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het gewenste dagdeel

Annet Goossens (06-12388022) en Marianne van der Poel
Beth Moore Zoetermeer

  Voorlopig rooster

woensdag

donderdag

vrijdag

zondag

Week 1

15 januari

16 januari

17 januari

19 januari

Week 2

22 januari

23 januari

24 januari

26 januari

Week 3

29 januari

30 januari

31 januari

2 februari

Week 4

5 februari

6 februari

7 februari

9 februari

Week 5

12 februari

13 februari

14 februari

16 februari

Week 6

19 februari

20 februari

21 februari

23 februari

         

 

Betaalinformatie:

De kosten voor deze studie komen op €26 per persoon (inclusief werkboek). Heb je het boek al zelf gekocht vragen we een bijdrage van € 3,-.
De inschrijving is pas definitief zodra je dit bedrag hebt overgemaakt op IBAN nummer NL80ABNA0970567928 t.n.v. De Lichtzijde, onder vermelding van je naam, “studie Beth Moore” en daarbij ook het gewenste dagdeel
Vergeet niet om je ook aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit om zicht te krijgen op de hoeveelheid aanmeldingen per dagdeel en de benodigde hoeveelheid gespreksleiders. Tijdige aanmelding is dus belangrijk, de uiterste mogelijkheid daarvoor is 22 december.


We proberen weer dezelfde dagdelen aan te bieden als voorafgaande jaren. Dit is wel afhankelijk van voldoende aantal deelnemers en leiders. Er zijn studiegroepen met alleen vrouwen en ook gemengde groepen, groepen overdag (woensdag en vrijdag) maar ook ‘s avonds (donderdag en zondag)


Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries